Battle Strategy

Battle Strategy är en strategi för hur du ska slos mot något negativt. I detta fall kommer det handla om negativa tankar som oro för framtiden och ångest för det förgågna.

upptagen, meditation, struktur, förlåtelse, utmana, gagligen, den killen

En vanlig sak som håller folk borta från sina negativa, oroframkallande och ångesltladdade tankar är arbte. "Abeit macht frei" - Work will set you free - som det står åvanpå porten till Auschwitz. På samma sätt som alla andra slavar innan mig ska jag använda arbete till att befria mig från min existentiella ångest. Det handlar om att ha full koll på vardagen!

"Full koll" innebär att komma hem, och faktiskt bli ledig. Att alkoholkonsumtion, soffliggande och knullande rubriseras som just det. Ordet "missbruk" ska alltså hållas borta från slutet av de föregågna verben.

Strukturerad vardag ger människan frihet. Man vet vad man ska göra. Man planerar in arbete, fritid och allt viktigt i vardagen. Visst kan man invänd att man blir så kallad "löneslav". Som svar på det kan man säga att ett år av arbetslöshet gjort mig slav till onyttigt slöande. Heldre löneslav än förlamad.

Upptagenhet ger en begränsningar i allt. Då vet man att man kan bli klar och måste göra det klart. Slöfockande börjar aldrig.


Fan blev det här för ngt?

Finland

Håller till i finland nu i augusti. Har varit med mina
kusiner i några dagar nu. Kusiner som jag lekte
med innan jag växte ifrån de. De frös i sina barn
roller, under lång tid. Nu när jag ser de igen så är
de vuxna. Jävligt skrämmande. Men samtidigt
fantastiskt.


RSS 2.0