Fritidsgård

"Ny" fritidsgård i stan. Spelar sälskapspel och dart och snackar b.la om allt i allmänhet och  soffsurfande:)

Skönt med ett helg ställe som nycktert alternativ. Även om jag ska på Old Saints senare. Men jag kommer vara nyckter den här gången:)





Tack för ett härligt kalas Carro!

En tjej kompis hade sin 18 års fest igår. Alla (förutom en) verkade ha väldigt roligt. Garbbar och tjejer från Gävle, Falun och Sthlm pratade och skämtade med varandra. Hemligheten är att mingla runt med alla som är där. Även de som verkar läskiga. För det är de läskiga som är extra trevliga.

"Regler är till för att brytas" sade Jesus efter att ha smiskat en prostituerad på skärten. Och det sade min öl mamma Backman också=D. Därför var det ett ypperligt tillfälle att bryta 30 dagars nyckterheten på den sista helgen. Tack grabbar som ammar mig med öl! För än så länge behöver jag alkohol för att släppa fram min storhet. Men när jag tagit ordentligt ansvar för mitt liv så ska jag nycktra och härja mer än någon annan!

Har bara Google bilder att bjuda på. Men
hade det varit jag som varit städare på den
här bilden, så hade jag haft en snus i mig



Bild källa: http://2.bp.blogspot.com/_pzH920FnLRA/SYyuMdl6PkI/AAAAAAAAAzQ/qsExpV2-vw4/s400/st%C3%A4dtant.bmp

Lägenhet på måndag

På måndag flyttar jag till min första egna lägenhet. Det är en tvårumamre på 47kvadrat med uteplats:P Hur coolt som helst:P

Nytt liv

Delar av mitt liv som jag är stolt och glad över

  • Att det ändå finns folk som jag kan prata med på bussar, stan och random ställen.
  • Att jag försöker göra det som får mig att må bättre
  • Att de flästa friska människor är glada över att få träffa mig.

 

Delar av mitt liv som jag är trött och deppig över

  • Träffar sällan nytt folk och de jag redan jag känner
  • Blir sur och dömmande när andra har roligt
  • Att jag sitter på soffan hela dagarna istället för att ta tag i mitt liv


Det är dags att begrava det negativa i mitt liv! Det får vara slut med det begränsande medvetandets makt över mitt liv. För nu ska jag bli den jag är ämnad att vara.

En kille som är spontan och glad. En kille som tar tillfället att prata med vem som helst, var som helst. Säger JA till det som är bra, och NEJ till det som är mindre bra. En kille som är modig nog att våga välja kärlek. Någon som provar nya saker, behåller det som var bra och andvänder alla erfarenheter till framtiden.


datorn laggar! Nån som säljer M16?

Datorn vill starta om varje minut. Hinner inte kolla mejl eller något! Nu har jag suttit på biblan en timme två. Det går bra. Men jag vill göra annat! Som kolla porr och klippa YouTube filmer:)

Skulle vilja skjuta sönder hela data jävlen med skärm och skrivare i samma hög. Då skulle jag vilja använda en M16 som Counter Terrorists har på CS=D


Bild: http://www.slingsonly.com/images/m16_tactical_sling3.jpg


Skit dator! Vilken fitta

Skrev nyss världens bästa fält raport på daygame (raggning på dagtid) fail på ett kafé. Men det försvan. För att datorn lagg fuckar!

I vilket fall så har jag insett att jag är världens tönt på ragga. Vad fan hände med den lilla pimpen?


Where is my nature in reproduction? No money no whoes! Only skills

Peptalk åt mig själv

Den viktigaste personen i mitt liv är jag själv. Jag har en god relation med mig själv och därför älsar jag mig själv.

Att uppnå en god relation med sig sjäv gör man genom affirmationer - säga positiva saker om sig själv varje dag flera gånger -eller en peptalk.



Jag är fantastisk. Människro älskar och respekterar mig. Jag utstrålar
karisma charm och stil. Att prata med mig är ett privligeum. Jag
sätter mig högt över alla omkring mig. Jag förtjänar det bästa världen
har att erbjuda.

Ny outfit och fotölj

Här nedan kan ni se mig i min outfit som jag betalade skamliga 2.200kronor för, samt en fotölj för 100kronor. (hemma hos mamma min).

Jag tycker det är en härlig kontrast mellan idioti och logik.

Det idiotiska med att köpa en outfit för över 2.000kr är just att det är dyrt; för ett; social fall; som mig. Plus att den var snyggare i affären; klart att den var. Carlings kan suga min kuk! Det går att köpa mycket mat och kläder för den summan. Jag borde vetat bättre. Men jag var så inställd på självförbättring (få fitta), att jag inte tänkte mig för. Desutom är jag så patetisk att jag troligtvis kommer växa ur kläderna innan självförbättringen (fixad fitta). För min natur ligger på fotöljen.

Det logiska är fotöljen för 100kronor. Den är fantastiskt skön. Behöver inte säga något mer.


Vill hem till ensamheten och bli fet av kaffe och vit bröd. HJÄLP!

datorn fuckar

Problematik med uppdatering på sistånde p.g.a. att jag väljer vara ett offer för omständigheten med att datorn hemma fuckar.


Lite avunsjuk på dem som är trygga med sig själv

Har ni läst bloggen om paret som lever ett vanligt familjeliv med två barn, och samtidigt ett hemligt öppet sexuellt förhållande med andra människor?

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.91530

I ett av de senaste inläggen, berättar de att de varit två par och en älskare/älskarinna (fem stycken) som kunullat som kaniner en hel helg! Och inte nog med det, utan det var bara försmak av semestern som de skulle på allihopa i Teneriffa!

Man känner direkt att det är något som saknas i ens liv. Varför får man inte själv göra så? Varför får man inte ens sätta på någon litte då och då. Alla inpräntade negativa begränsiningar som samhället matat in i en kommer fram. "Nej, du får inte ha kul. Du ska bli en misslyckad akademiker. För det är du som har valt att gå den sura vägen genom livet". Men jag ska bara säga en sak till det begränsande medvetandet.

Jag är fantastisk. Människor älskar och respekterar mig. Jag utstrålar karisma, charm och stil. Att prata med mig är ett privligeum. Jag sätter mig högt över alla omkring mig. Jag förtjänar det bästa världen har att erbjuda.

Vi duger alla som vi är. Vi måste bara låta den sidan komma fram inför oss själva och andra. Genom att leva i nuet. Det är då man får fitta respektive kuk. Både Jesus och Budha visste det. De var bara för coola för att bry sig om penetration och svettlökar.

Fler läsare väldigt roligt:P

Har sett att på sistånde så har statistiken på besökare gått från "typ" 3 om dagen till "typ" 6 om dagen. Förra veckan hade jag två dagar med 10! besökare. Det är roligt att se bloggen växa.

Undrar vilka besökarna är. Är det folk från fejsbook? Eller folk som hittat bloggen på slump? Hoppas att folk börjar kommentera mera. Så att jag får lära känna läsarna.

Ett steg jag kan ta för att lära känna läsarna/besökarna, är att ställa frågor.



Bakgrund:

Jag har "Mirakel kit" till mina naglar. Det är oljor och salvor som gör att naglarna blir starkare och växer längre. Från början var det meningen att bara få ännu finare naglar (mina är redan urtjusiga). Men nu funderar jag på att fixa långa och dekorerade istället. Så som kärringar brukar ha.

Frågan är: Är det ogenomförligt för mig som kille att ha feminima (långa och dekorerade) naglar?



Bild: från google sökning

Bläck till skrivmaskinen

Idag kommer jag kolla efter bläck till min skrivmaskin. Kollar bara på bokhandeln. Passar samtidigt på att köpa några skrivblock.

Massa planer igen

Var på biblioteksrunda igen. Jag brukar göra det varannan månad. Det under biblioteksvandringen som jag lastar på mig en massa läsningn. Till ämnen som jag aldrig genomför.

Lånade självutvecklingsböcker och filosofiska texter. Allt man ska läsa ser ju så enkelt ut när man är i biblioteket. Man tänker "Fan det här fixar man lätt som en plätt", men om en och en halv månad lämnas böckerna tillbaka olästa.


Litteratur lista

Självutveklingslitteratur:
Du äger!, Mia Törnblom, Forum
Att växa som vuxen, Anders Enquist, Rabén Prisma
Fixa snacket!, Nicolas Jacquemot, LevNu W&W
Mingel - Konsten att knyta kontakter, Leena Männik Styren, Forum

Skönlitteratur:
Gösta Berlingssaga, Selma Lagerlöf, Lättläst

Lyrik/Poesi:
Jag i första och sista person - 20 polska kvinnliga poeter, Bokförlaget Tranan

Facklitteratur:
En författares övertygelse, J.C. Oates, W&W
På väg, Tomas Polvall, Bokpro
Ämne: Mitt liv -en skrivarguide, Bernard Selling, Svenska Förlaget

Filosofiska texter:
Att tänka noga, Liza Haglund, Tiden
101 Vardagsfilosofiska experiment, Roger-Pol Droit, Norstedts
Tänk själv, Peter Ekberg och Sven Nordqvist, Bonnier Carlsen

Tidsskrift:
Vi läser, NO 3 2009

Lättlästa böcker

Äntligen har jag kommit på ett knep för att fuska till mig allmänbildning. Knepet är att läsa den lättlästa versionen av de klassiska- och kända verken samt andra böcker med mycket text.

Nu kan jag säga att jag läst Fjodor Dostojevskis bok brott och straff. Denna klassiker som är minnst 1000 sidor fet (skulle alldrig läsa en sådan nu i mitt nycktra januari). En bok känd och läst över hela väst världen. Nu kan jag vara en allmänbildad professor, utan att bli tillrättavisad.

Blogg loven

Fixade blogg loven. Vad fan det nu är. Jag vet att jag i alla fall får e-post när någon av mina favoritbloggar uppdaterar. Sedan så verkade den ha andra funktioner. Men orka fördjupa sig! En annan dag. DE var helt efterblivna med kommunikationen ju! Ville få mail på mitt lösen ord. Men den funkrionen hittade jag inte. Deras fel! Inte mitt.

Min dag

Vaknade senare än planerat. Rationaliseringen är fortfarande stark i mig. Men det gör inget. Jag har all tid jag behöver.

Havregryns gröt och mackor till frukost.

Läste det sista ur den lättlästa veriationen av Dostojevskis bok "Brott och straff". Skönt att läsa lättlästa klassiker direkt på morgonen. Det är ett bra sätt att komma igång.



Stressade vid datorn
skulle göra allt och inget
alldeles för mycket
osorterat
smuttsig
måste ducha
skrubba skrubb skrubb

Lugnande
hungrig
inga studier
planera senare
som vanligt


 
Köpte plast mappar till mina skriv projekt på bokhandeln. Hade sedan möte med min kurator. Trevlig pratstund. Men jag glömde fika. Trött till slut. Skönt att åke hem. Nästan full av hungern. Yrväder i januari mörkret.

 


Blogga med seg dator?

Läste någonstans att en bloggare går i försvar för sin efterblivna hobby. Bloggaren blev anklagad för att bloggande inte är något av värde, och att vem som helst kan göra det. Men då svarade bloggaren: folk läser ju skiten som jag skriver, så visst måste det ha ett värde. Och bloggande tar tid, det ska skrivas och bearbetas samt laddas upp blider.

Men vad fan ska jag blogga för? Min dator är feting seg! Har inte en webbcam för mina bilder utan en videokamera med möjlighet till att ta bilder som är av webbcam kvalitet. 

Fast det jag skriver har ett värde. Men inte nu. De texter jag skrivit måste sparas och senare bearbetas. Något som jag förövrigt har tagit på mig nu igen. Författar drömmen.

Så jo-vars så ska det bloggas. Det är ett bra alternativ för att sunka framför amerikanska TV program.


Vem är jag?

Jag är en sån som bara vill ligga med dig som språkforskaren Fredrik Lindström skrev. Han menade att man ändå kan vara den hängivna partnern, även om man bara vill ligga. Jag måste förklara det nästa gång jag erbjuder kuk till någon.

Jag är väldigt självupptagen och styrd av rädslor. Jag vill att jag skall dyrkas och älskas av alla. Om någon frågar om det är lungt att de ligger med ett av mina ex. Då svarar jag "Jag vill att du inte gör något som inte jag kan få glädje av. Inte ens arbete." Och så hatar jag personen. Men efter en tid lånar jag pengar till personen, så att han kan köpa öl. Så att personen tycker om mig. Så att jag inte anses som en ältande brud. En sådan som jag egentligen är uppvuxen till. Något som ligger djupt begravt i mig. I hemlighet önskar jag att personen dör av ölen.

För jag har valt att bli en passiv pojke. Något som jag inte vill vara. Eftersom jag vill bli dyrkad och älskad. Utan att egentligen vilja ge något tillbaka. Jag är en vampyr som ger en liten gåva och kräver slaveri i gengäld.

Någonstans finns det i mig, en önskan om allas väl mående. Om det är för min egen skull, så att jag slipper bry mig om att hjälpa andra. Eller om det kan vara verklig - undantryckt - kärlek som vill komma upp till ytan.

Ibland - tror jag - att människor med självkänsla hjälper andra i livet, bara för att slippa ta hand om dem, när det går utför. En sorts förebyggande lättja. Och på köpet blir man ansedd som värdens bästa. Fast det kanske är bra. Människan lär inte vara falsk...eller?

Paranoja har jag. Har svårt att tro på andra människor. Som om de vore fallska och ständigt mytande. Men egentligen det kanske är en projektion - en förskjutning av mina känslor på andra för att slippa ansvar - som jag håller på med. Att det egentligen är jag som är fallsk och mytoman.

Väldigt intollerant när jag inte står i centrum. Moral dyker upp och fördömmer de som har roligt till syndafloden.

En önskan om frihet i allt vad gäller skuld. Att alla ska få ligga med så många eller få eller inga de vill. Den finns i mig. Men när jag ser sex frekvenser på film eller tänker på när andra knullar. Kan jag blir förbannad. En dubbelmoral. Grundad i avund och avsaknaden av fitta. Och alla ska brinna i syndafloden då!



Fredrik lindströms dikt Jag är en sån som bara vill ligga med dig
http://sannastrand.blogspot.com/2007/05/jag-r-en-sn-som-bara-vill-ligga-med-dig.html

Ny outfit

Skulle då ta mig fan att det inte var ett gott köp även om jag betalade 2.200kronor för den på carlings. Det är kallt med jeans (som ta mig fan var för stora när jag kom hem) och skinnjacka nu i januari. Sug min jävla kuk!

RSS 2.0