Snöskoter och dragkamp

Herr Baggis gjorde ett tappert försök idag, med att ta sig över det flytande vattnet, som låg och ligger fortfarande kvar, i en liten sjö i närheten. Men olyckligtvis blev det någon form av tekniska komplikationer i Herr Baggis teknik. Vilket gjorde att snöskotern hamnade under ytan, ända till styret och den där jävla vindrutan som sitter i fram på den.


Jävligt roligt att se det:) Och jävligt bra första försök!




Film läggs upp i sinom tid.


Sent hos Fru C

Tänkte ju bara komma förbi. Istället blev det pizza på taskiga ekonomin. Men visst är det roligt att vara bland folk. Fick veta en rolig och liberal sak om någon. Alltid roligt med skvaller. Önskar att jag hade en snabbare funktion på att ladda upp bilder. Då skulle jag ladda upp folket.

Hos Fru C med Jon och Moi

Carro gör något i köket. Jon och Moi spelar spel på bärbar dator:P Jag kunde inte klippa ihop film, för datorn inte ville sammarbeta. Family Guy gå nu på repis.


Vilket är ditt favorit klipp eller avsint av Family Guy?


Min är när Stewie och Brian ser i sitt ökenlidande, en Coca Cola automat. Men när de kommer fram är de Royal Cola. Så de skiter i att dicka av det, även om dom kommer törsta ihjäl. Däför att det är Royal Cola:)

Bakfull av folköl!

Vaknade på tidiga förmiddagen med huvudverk och vätske brist. Det var utan tvekan bakfylla, från tre 50cl 3,5or folköl.

Lite multivitamin dryck, kaffe och cigaretter på det under några timmar, och smärtan var borta:)


Ha en dålig lördag!

Lägenhetserbjudande i skogen

Fick redan ett lägenhets erbjudande! Efter bara några minuter:) Hur kul som hällst. Det är i skogen. Men det kanske är fint.

Vuxenpoäng

Pissfitta vilka vuxenpoäng jag egentigen får när jag sitter hemma på fredagkväll, smuttar trefemmor, röker billiga cigaretter och söker lägenheter! Fan alla människor borde egentligen tillbe mig!

Söka lägenheter, ut ur Äcklet

Litte deppad för ca en timme sedan. Om ni har vetskap om existentialsimens största filosof Jean-Paul Sartre och hans debutbok 'Äcklet' så kan man få en bild av hur jag mådde då. (Ingenting har något världe. Kan man kort sammanfatta det.) Men riktigt så illa var det inte.

Söker lägenheter nu. Frågan är om man ska göra ett sånt där knasigt val som jag brukar göra. Eller om man ska spela på säkrare kort.

Valet mellan vart jag ska bo är någonstans ute i skogen, där kollektivtrafiken är taskig och förbindelserna långa. Eller förorten, med bättre kollektivtrafik och närmare förbindelser. Om man skulle välja mellan dessa arguument så är det ju självklart förstnämnda som är det självklara valet. Men så fungerar inte jag. Utan jag krånglar till det mästa jag ska göra. Det jag brukar göra är det som ingen annan skulle göra. (De är ju korrumperade av välfärdssamhället (förnuftet)).

Visst skulle det vra skönt att bo mera naturnära, än i våldsamma förorten. Även om naturen må vara lockande, så döljer den förnuftets tillsägelser. Kolla på filmerna 'Eden Lake' eller 'Anichrist'. Fint i början. Sedan blir det blodigt allvar på att komma därifrån levande.

Förnuftet säger: eftersom jag inte orkar bry mig om att söka kunskap om byarna utanför komunen, så ska du inte chansa din jävla fitta! Men envisheten, den rena känslan säger att det är det okända som är det goda och naturliga.


Är bara glad över att inte hamna djupare i Äcklet igen. Har spenderat för mycket tid där ensam. Det leder inte till mycket kärlek.

Öl och ciggaretter för den som är ensam

Öl och cigaretter till min mys fredag. Fortfarande beroende av konsumpionen i vår värld av skuggor.






Kraven gjordes för många ändå

Fan jag trodde att jag hade koll. Koll på att inte ta på mig för mycket åtaganden. Att jag kunde låna en mängd böcker och filmer, planera träning och annat på skemat. Men fan det blev för mycket ändå! Jag vill inte ta i något! Inte änns det viktigaste. Min första egna lägenhet! Fan ska jag sabba detta?

Nej jag måste vädra ur mig detta. För egentligen är det bara bagateller. Som vanligt. Det blir nog så när man är ensam som jag. För jag skulle kunna lägga undan alla böcker, träningskläder och instrument från min åsyn. Och bara focusera på det väsäntliga för min framtid. Men det är jobbigt. Jag är bara barn. Som aldrig fick vara barn. En kille med låg självkänsla. Men det ska nog gå.

Nu ska jag till affären och åter igen bryta min ekonomiska tränd inte-köpa-något-onödigt tränden nämnligen. Det blir två kalla öl och ett cigg packet.

Har dom föresten tagit bort EN ciggaret ur askarna nu? Helt CP (inget fel på CPn, Funderar faktiskt på att bli sexpedagog (hora) åt dem i Danmark) att ha ett ojämt tal för helvete! "19 filter ciggareter" Då kan man ju lika järna låta sig bli knullad i munnen, av en flodhäst som inte tycker om en (Family Guy. Ja, ja. Jag vet!).



Man är inte ett dugg märkvärdig!


Skrivmaskin, gym och mat

Vi hämtade skrivmaskinen för några timmar sedan. Åkte med den hem till mig. Synd att bläckbandet inte fungerar bara. Men ska kolla på någon bokhandel om det kan hjälpa mig.

Därefter följde med Risto på styrketräning. Det gick ganska dåligt för mig. Viste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag hade ju inget program att gå efter. Även om Risto gav rådet att göra 15st repetioner av varje, så kunde jag inte focusera. Så det blev ändå ganska slött. Fast jag tog i några gånger!:)

Åt lite mat nyss. Stekte överblivet ris från gårdagen tillsammans med lite ägg, och värmde lite julkött till det. Väldigt gott och mättande. Även om det var tredje gången jag åt det IDAG!

Skriv maskinen min:)


Fantastisk mekanism! Synd att man inte har Borderline:(


Gott med risägg och julkött!


Snart ska vi hämta skrivmaskinen med Risto

Men först måste jag vänta på mamma så att jag kan göra ett samtal utrikes. Fan att man skulle skjuta upp det till helgen.




När jag kommer hem ska jag planera allt som måste göras.


Fastnade på sexbloggar!

Det var meningen att jag skulle lyssna på ljudboken ju! Inte fastna på att läsa sexbloggar! Även om det är inressant att läsa dem, så har jag annat som står före i den inofficiella dagrdningen.

Är man kontroll beroende som jag så ska man inte ha en inofficiell dagordningg! Ska nog fixa mig en totalitär dagordning. En som innehåller allt från grundbehov till sexbloggar. 


Kolla dom här två sexbloggarna:P

Life and love (Par i öppet förhållande)
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.91530

Lillaxtra (Tjej som bloggar om sex och vanliga saker samt lägger upp ganska nakna bilder)
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5981345

Ljudbok, promenader och hämta skrivmaskin samt hundorgasm

Sedan i onsdags var det meningen att jag skulle börjat lyssna på ljudboken "varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?" av Nisse Simonson, Bonier Audio 2009. Boken består av tre CD-skivor, en timme långa vardera. Och det hade ju varit så härligt om jag hade börjat lyssna redan i lill-lördags. Då hade det varait möjligt att undvika sträcklyssnandet som jag måste utsätta mig för idag!

Och så hade jag ju varit klar nu till helgen! (Inte för att dagarna spelar roll för mig längre.)

Promenader mellan ljudbokslyssnandet, ska hjälpa mig att undvika sammanbrott.XD. För det där med promenader har en själslig kraft för själen. Den lugnar, ger idéer och insikter! Och viktigast av allt disiplin till att ägna mer tid åt intensivt soffande!

Köpte en gammal skrivmaskin igår för 50:- svenska kronor igår! Från loppis=D! Hur retro-coolt är inte det? Den ska stå på bordet, den ända möbeln tillsammans med stolen till den, i min första egna lägenhet. Bläck-bandet var skit däremot.:( Hoppas att det går att fixa nytt bläck-band på något sätt. En engelsman på ett anikvariat sa till mig en gång att det finns bläck-band att få tag i. Men ta mig fan att jag inte kommer ihåg var! Får fråga honom igen:)

Idag ska Risto hjälpa mig att hämta den med hans bil!=D Fan vad bra att man har folk ändå! För skriv-maskinen väger onödigt mycket för att bäras till, runt och från bussen:P.



Imorgon ska jag med Risto och kolla på en kompis, när han ska åka över sjön med snöskoter.Vilken jävla kille!



Hundjäveln cumade när jag klappade den på magen! Ursh! Spy!

Så där låg hunden förut när jag klappade den på magen för sista gången. Hur kunde jag veta att den skulle cumma? Klappar inte folk sina och andras hundar på magen i allmänhet? Så jävla äckligt! Spydde nästan! Och det luktade! Fy fan! Några veckor senare var jag tvungen att gå ut ur huset, när  hunden kom in i vardagsrummet! Kunde känna sperma lukten i minnet. Ville nästan spy. Helt skakig. Nu vet man ju ungefär hur källarbarn har det i Österrike. Naturalismen är fan en jobbig insikt!

Joggade igår!

Joggade igår! Faktiskt (relativt) skönt att kunna göra det igen. Det var ju så länge sedan sist. Och det fantastiska var, att det bara hände!

Strax innan joggen hade jag världens rastlöshet. Efter det att en telefonförsäljare ringde (d.v.s. trakasserade) hit. Fittan ville tjaffsa om sådant som ingen förstod. Jag blev förbannad. Hur kan man utnyttja människor på detta sätt? Och p.g.a. mina negativa tankar det tog på mig offerkoftan. Började flåsa och gå runt som 'Butch' i filmen 'Pulp Fiction' innan han ska in i en boxnings match, där han dödar motståndaren.

Det var absolut nödvändigt att lugna nerverna! (Inte för att jag skulle skada någon eller någon!)

Tog på mig tränings kläder i 'Rocky Balboa' stil, farsans gamla basker mot regnet, samt reflexväst (viktigt med säkerhet nu i höst mörkret!). Började gå upp tempot med lite boxarslag och sparkar. Flåsade och gjorde cp-ryck. "Jävla telefonförsäljare! Sådanna borde man fan rada upp och avrätta" tänkte jag. Trodde mig vara en oslagbar fighter. Men som vanligt, efter en stund, började jag känna min veka kondition. Och jag inser att jag bara var människa:( Inte ett dugg märkvädig.

Istället för att lägga av och gå hem, vid insikten av dödligheten, börjar jag jogga istället. Det var ju det jag skulle göra från början. Kroppen lugnade ner sig från offerkoftan. Och joggningen blev behaglig. Så som den ska vara. Inga krav på att bli någon utmärkande karaktär. Utan bara vara nöjd med det man är. I lungt och behagligt tempo.

Och jag joggade faktiskt ganska långt, för att vara tillbaka efter så lång tid. (ca 9 månader)



Mord i sinnet p.g.a telefonsäljare:@


Man ska inte ta på sig offerkoftan


Så tänk på det!


Kom till sist ihåg att stretcha efteråt!





De Ämnen jag lovade publicera, kommer en annan dag:) Lita inte på mig! Lägg mig i en låda!


Dagens ämnen kommer senare

Orkar inte skriva allt nu på biblioteket. Har ju inte ens bilder med mig. Dem har jag hemma.

Ämnen som kommer upp idag!
Jogga
Självkänsla kontra total-frihet/nirvana
Skrivmaskin!



Kolla in fisken så länge! tydligen riktig. Hitta på google sök "ful"
[En+hundlax+är+riktigt+ful+i+truten.jpg]
kolla den på bloggen. Förlåt men ni får skrolla ner. Vet inte hur man direktlänkar till bilden.
http://predatorjocke.blogspot.com/2009/08/kage-med-14-kgs-kungslax-en-liten.html

Frukost, förmiddag och lägenhet

Vaknar kl. 10:00 för att kolla på Malo von Sievers bokklub på tv4. Unde reklam tiden kokar jag gröt och gör mackor. En ordentligare frukost jämnfört med kaffe och kaka.

Men smutta på förmiddags kaffe och äta kaka blev det också. Det är onsdag, "lill-lördag"! Så idag kan jag gölra vad jag vill. Började blogga lite. Surfade efter lättja och kollade nya bloggar.

Medans tiden gick mot eftermiddag, så var min situation oförändrad. Tills jag får veta att jag har möjligheten att fixa egen lägenhet! Även om allt lades fram på silverfat så är jag ändå tvungen att söka lägenhet själv:(. Inte kul. Men det är nödvändigt. Mörkret har nu börjat falla på dagen. Alt för tidigt som vanligt!

Lägenheten ska vara jävligt tråkig som ingfen vill vara i länge, men den ska ha ett hemligt rum. Om jag får en lägenhet som jag tänker på (hall som går till toalett, vardagsrum och garderoben som leder till sovrummet likt vardagsrummet, ett jätte stort sovrum) så ska det vara ett tråkigt bord med fyra ben i vardagsrummet, med en skrivmaskin på, samt några uppfällbara, omekväma stolar, som man kan hämta från garderoben som går från hallen till sovrummet. Ljusa väggar, med ytteterts diskreta blommmotiv på, och utan planger och dylikt. Möjligtvis kan jag tänka mig en bladrik växt som är lika hög som mig själv. 

Det hemliga rummet kommer vara hemligt!


Bilder från dagen


Malo von Sievers förmiddag



Böcker att läsa





Ganska härligt ändå! Att bli vuxen altså




Egen lägenhet jävla hora!





Söka lägenhet är kul själv... suck!





Macka till fruckost





Fortsatt förmiddag på eftermiddagen
 




Goda mackor




Slaskig gröt till frukost


Min favorit bok heter "Vardagsfilosofi"

Min favoritbok heter "Vardagsfilosofi". Den är skriven av en tyska som heter Yvonne Haubrich 2004, trykt hos ScandBook AB, Falun. Boken handlar om den föraktade och missförstådda soffpotatisen. Hur hon kan se sin sanna situation i sitt naturliga tillstånd, på soffan.

Likt Frankensteins monster som bara ville leva i harmoni med människorna, så vill soffpotatisen leva i fred. Hon är inte ute och gör hyss eller moralbrott. Utan hon är hemma på soffan. Där hon blir föraktad för de mäst dummaste anledningar. Soffpatatisen kommer alldrig över för att låna socker. Utan låter bli att baka tills hon varit i affären. Hon låter gott sagt människor vara ifred från sociala tvång, precis som hon själv vill bli behandlad.

För ca ett år sedan läste jag ut boken från perm till perm. Många intresanta fakta kom och försvann. Några stannade kvar. Men jag har inte värnat kunskapen. Så nu ska jag upprepa den. Igår skrev jag om mitt arbetarbakgrund som hindrar mig från intelektuellt beteende. Men jag ska bara läsa de mer intressantare kapitlen (tills jag blivit intelektuell) för att göra det enklare.

Skriva dikter/låtar om det jag har läst och lärt mig, kommer göra det enklare att komma ihåg. Förhoppningsvis kan jag publicera några på bloggen snart. Här får ni ett smakprov på temat.

Igår gjorde jag klart ditt arbete
för du skulle på middag med dina svärföräldrar
Idag ska du göra klart mitt arbete
för jag ska kolla på Desperate Housewives
Värdesätt inte dina svärföräldrar över min tid på soffan
för då måste jag tyvär låsa ner dig

Stressig vardag verkar många ha. Denna bok är en av många man kan ta sig till hjälp, för att sluta bry sig om framgång, människor och prylar. När man ska blir lyckligt, tror jag att det i grunden handlar om att vara nöjd men tillvaron. Inte att man gör som Diogenes, anikens uteliggar filosof, som bode i en tunna på gatan större delen av livet och som föraktade samhällets normer och moral. Det funkar inte på våra bredgrader, där man måste spela med till viss del för att få ha sin soffa ifred, och inte hamna på den kalla vinternatten. Men att bara säga till sig själv.

Mitt liv ser ut så här, och det är okey


Bild: Bibliotekets intenet bok sök






Planeringen

Planeringen blev fakriskt ganska framgångsrik! Kan man tänka sig att man erkänner det för sig själv:) Även om det inte blev väldens bästa och tjusigaste format på programmet "Word 'kuksug' Pad".

Boken "Lättlärt" som jag gjort en läsplan för färdigt, handlar om studieteknik. Den ska jag använda som grund för fortsatt läsning om livsåskådning.

Efter studieteknik studierna kan jag studera och skriva om annat intressant. Konflikter, självkänsla och sex är sådant som intreserar mig.

Idag är jag för bondig för att kunna läsa ut en bok, utan att vilja förslava mig till arbetarklass. För jag har inte riktigt lärt mig hur man studerar på en hälsosman nivå.


Inte mina bilder!



Boken om studieteknik som jag ska studera.





Foto: Skanpix - typ

Flytta hemifrån

Att flytta hemifrån, är det dags för! Killen är fan 20 år. Det går inte att bo med sin födelsegivare när man snart är vuxen. Det vårdar för konflikt och mord... Men kommer man hemifrån så kan det bli bättre.

Vuxen ska man bli, även om man inte vill bli vuxen! Nej man vill fortfarande vara barn med hink och oskuld. Inte fan vill man ut till ensamheten, bristen på ansvarsfullt sex, eller sex överhuvudtaget, räkningar samt arbetslös,- åtals,- spö,- vräkning och traphusbråks risken! Nej man vill inte ha ansvar! Tänk på alla människor man ska öva på under livet! Hur mycket kommer man inte hata dem? Tänk på alla svin som kan skada en!

Men hemifrån måste jag ut. Fan att man skulle längta till detta! Hur kul är det egentligen att vara ensam i en jävla lägenhet, med högljuda och våldsmma, grannar i ett land där man inte får ha skjutvapen! Jämnfört med att vara på slöjdlektion, och längta till den!





Inte mina bilder!





Planerar allt möjligt

Planerar för nuvarande allt möjligt som jag ska göra veckorna som kommer. Läsning och styrketräning har jag gjort planering för. Det var ju ett tag sedan jag hade något planerat att göra på dagarna.

Anledningen till att jag senast lagav är, så känt och välbekant, för mycket. För många planer och förstora visioner.
Men den här gången ska jag sikta lågt. "Desto mindre du gör desto mer får du gjort" (Boktitel kan vara ur sin kontext. Men jag tänker att det kan vara så.).


Inte mina bilder!

 


Barnkonventionen

Undrar om jag blir utnyttjad på något sätt? Jag kan inte så mycket om barnkonventionen.



Internet konton - Ointressant igen

Återigen har en känsla av äckel fallit inför alla internet konton jag har. Det ligger en stank av meningslöshet över mitt skapande. Troligtvis kommer äcklet och meningslösheten ifrån bristen av uppmuntran. Alla internet konton är bara som en mulen dimma på en tyst förmiddag. (om man ny tycker att det är dystert).


Det handlar om att jag inte vill bli sparad på internet. Att det jag gör och säger kan folk kolla tillbaka på i framtiden. Även om jag skulle tycka att det var roligt att se allt man gjort under intenet "kariären", så vill jag inte att andra ska kunna göra det.


YouTube kontot tog jag bort för några veckor sedan. Jag ville inte skylta ut mig längre.
     Facebook känns bara som ett desperat  försök till nätvärk. Det är sällan någon skriver till mig.
     MySpce sidan har jag inte gjort något på. Desutom så verkar hela MySpace helt cp med sitt upplägg. Hur svårt ska det vara att hitta det man letar efter? Och så fick jag virus från någon tyska!
     Twitter hade jag i början av våren 2009. Men det sög ju kuk på en gång!
     Det är t.o.m. så att det snart är dags för att ta bort msn igen! Jag har fan fått nog av att inte ha tillräckligt med folk att prata med. Och när jag väl pratar med några. Så vill jag göra något annat.
     E-post adressen ska bost den med. Men jag ska fixa ett nytt. Det är bara det långa namnet som jag stör mig på.


Det var någon kärring på TV som nyligen skrivit en bok om, jag tror det var status, där hon påstår att kontakt oberoende är status. Jag tror att hon kan ha rätt. Visst är det stressande att vara uppkoplad. Speciellt när någon så sällan kontaktar en. Så varför inte ge oberoendet ett försök?
     Vid lite eftertanke kan jag svagt minnas en eller flera perioder när jag varit oberoende av den kontakten med andra. Men då hade jag samtidigt träning och skola i full rulle på kontrolerad nivå. Fast det kan vara så att båda delarna hjälper hålla varandra igång. Så varför inte bara släppa det?




Sug min kuk Bill Gates!




P.S. Roligt att folk ibland tittar in på bloggen! Specielt att det varit minst en besökare varje dag. Micket bra!

Materialism kan suga kuk

Nu har jag fan åter igen tröttnat på prylar, och en framtid som strävar efter mer prylar. Vad fan ska jag med gitarr, böcker, videokamera, YouTubekanal, TV, Dator, foton och filmer samt andra samlings objekt? Jag kommer ju ändå bara sträva efter mer.  Så jag kommer aldrig nöja mig.

Eftersom jag aldrig kommer nöja mig så är det väll lika bra att sluta försöka. Jag skiter i om min teknologi (om jag kommer ha det) är det senaste tio årens uppgraderingar Bara det inte laggar som jävla Bill Gates kuk sugar uppfinningar.
     Jag skiter i sparande skapande. Istället kan jag kasta kottar i skogen. Man lär ju vara bra tröt efter åt. Och då är min skapelse där. Som den var innan. Och som den kommer vara så länge jag bryr mig.

MATERIALISM KAN SUGA MIN KUK PRECIS SOM bILL gATES

RSS 2.0