Igår blev jag utlåst:(

Efter middagsmåltiden igår skulle jag ta mig ett rök tillsammans med en promenad. När jag kom tillbaka hem så var det ingen hemma och inga nycklar hade jag med mig. Det hade blivit kallt straxs innan rökat så jag kunde inte vänta på att någon kom för att öppna.
     Stället tog jag bussen hem till min fina tjej - tur nog så fanns busskort i kavajfickan och det finns duglig kollektivtrafik vid mitt hem. 
     Istället för läxor så blev det mys. Vi somnade kl. 17:30 och vacknade sedan 21:30. Det blev en tuplur mycket längre än tänkt minnst sagt. Det var skönt att ligga i min flickas famn, hålla om henne och pussa på henne.


Här är min fina tjej. Bild: SAMSUNG L700


Premiärfiske i söndags

I söndags var det dags för premiärfiske.

Det var en heldag i solen med gäddmete. Gäddan nappade inte så mycket. Bara en gång för mig och två hos min vän, var av ett av dem han fick upp på land. En gädda på 6,5 kg! Gratulerar! Dock slår det inte hans rekord på 9.5. Den simmade med liv tillbaka i sjön efter vägning.

Som vanligt så hade vi ingen fika med oss (det viktigaste på fisketur). som tur var så kom till sist en annan kompis med supergoda mackor till oss.

Årets premiärfiske går priset till min vän för gädda på 6,5 kg.
Min vän med 6,5 kg gäddan


Här är min vän med  personliga rekordet på 9,5 kg. 2008

Min blogg sir du

Hej alla fans och personer som tittar ner när denna blogg blivit succé. Det ska bli roligt att skriva om min vardag. Som vilka funderingar som jag har eller vilka kläder jag har på mig.
Ungefär så ser jag ut:)
Denna bild är tagen av min flickväns digitalkamera.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0