Kvartar hos Emelie

Hej bloggen!
Kvartar hos Emelie nu. Det är fyra killar och fyra tjejer. (Jag kan inte göra något för jag har klippt av min kuk med sax). Vi kollar på film och skämtar med varandra. Det är kul där. Jonas gjorde kladd kaka, men den blev bränd. Men tanken var jättegullig. Dom fixar vattenpipan nu. Jag är i en annan lägenhet på samma plan som där Emelie bor. Jag blev svettig efter att Johan brottades med mig. Så jag ska bajsa en "upper decker" och duscha i hanns lägenhet.

Dagens fråga: Hur länge kan man hålla någon ansvarig för hennes handling?
Hej då bloggen!!!
!!!SUG MIN KUK!!!
Feting abboren vetu!

Bild: Min JVC

Ge mig en webbcam jävla fitta!

Blogginläggen blir så tråkiga när man inte lägger upp bilder! Orka ladda in från JVCn varje gång! Det tar ju åratal och är lagg lagg hela tiden! Ska man behöva lyssna på musik från en extern bandspelare för att orka sitta så länge. Datorn lägger ju av annars! Ge mig en jävla webbcam din jävla fitta! 

Heminehavande

Nu är jag hemma igen. Tack min vän och hans goda familj för att jag fick snylta i en vecka.

 


Vinnar bilden för en date med Mimmi

Här är mitt bidrag som måste vara den som är den vinnande bilden, för en date med mimmi=D


Tävlingen kanske är slut. Men mig i denna bild går inte att säga nej till;)


Fiske i Ljustjärn

Bild: Ristos kamera


Hemlös

Hemlös är den som inte har ett hem. En sådan som mig för tillfället. Jag lämnade min bostad igår kväll. Jag sov över hos en kompis. Det ska jag göra i natt också. Vi ska ner till ån nu, och hälsa på några kompisar som fiskar.

En annan frihet som hemlös (Curre från Solentuna)

Bild: Min JVS

Hej bloggen

Hej Bloggen!

Du är min lilla dotter du!


Idag har jag
inte gjort särskillt mycket. Vaknade typ vid två tiden. Kollade på tv fram till fyra. Satte mig och kolla på mina prenumerationer på YouTube. Men till sist var jag och träffade Risto och Vigge.

Hos Risto var jag och Vigge, tillammans med Risto. Vi dissade bloggtjejer, kollade på gamla bilder och snackade lite. Sedan var vi ner till Mc'donalds. Dom åt ostburgare, och jag smuttade på kaffe. Jag pratade om att flytta ut på gatan, ut i skogen eller till stugan ute i skogen, och vilken Josef Fritsel kille jag är.



Hej då bloggen



Hej bloggen

Hej Bloggen!

Du är min lilla dotter du!


Idag har jag
inte gjort särskillt mycket. Vaknade typ vid två tiden. Kollade på tv fram till fyra. Satte mig och kolla på mina prenumerationer på YouTube. Men till sist var jag och träffade Risto och Vigge.

Hos Risto var jag och Vigge, tillammans med Risto. Vi dissade bloggtjejer, kollade på gamla bilder och snackade lite. Sedan var vi ner till Mc'donalds. Dom åt ostburgare, och jag smuttade på kaffe. Jag pratade om att flytta ut på gatan, ut i skogen eller till stugan ute i skogen, och vilken Josef Fritsel kille jag är.



Hej då bloggen



Ensam på fredags kvällen

Ensam på fredagskvällen idag. Skulle köpa mig rökbart, men köpte istället EuroShoper chocklad och filmen Pulp fiction. Skulle mysa framför denna klassiker till film och tapa suget för rökat med snusk godiset.

Istället laggade jag vid Windows då den inte pallar av mer än två öppna fönster. Går inte att YouTuba samtidigt som man överför filmer! Sug min kuk Bill Gates!

Ensam finne på en fredagskväll


Bild: Min JVS


Nya brillor idag

Hej fans:D

Idag köppte jag ett par jättesnygga solglasögon från stadium för 99kr.


Bilder på min nya brillor och min när jag har dem på mig.

Bild: Min JVC


Kolla även min YouTube kanal för mer aktiviteter med mina nya brillor!
http://www.youtube.com/watch?v=pWgZs-zDTDY&feature=channel_page

Tack för skorna PK!

Tack för skorna PK! Eller rättare sagt för att jag fick låna stövlarna, och att du tagit hand om mina mördar skor så länge. Du ska veta att skorna jag haft under tiden, suger kuk. Helt billiga och trasiga! Mina mördar-köttar-skor är hur bra som hällst!

Tack för skorna PK!




Bild på skorna kommer senare

Äntligen YouTube!

Äntligen har YouTube accepterat AudioSwap musiken till min nya film "Tar snus". Jag bara älskar min film nu. Så jävla cool! Kolla in den på länken.

http://www.youtube.com/watch?v=k668EzWVhnU




Jag ber åter igen om ursäkt att jag inte kan lägga upp filmerna direkt på bloggen.

YouTube stängde av ljudet

YouTube stängde av ljudet till min nya film (Tar snus). Jag hade använt mig av inlednings musiken till TV serien "Twin Peaks". Det gick inte många sekunder innan youtube hade stängt av ljudet. Det var synd för jag tyckte att filemen var en av mina bästa.

YouTube verkar vara CP nu också. För de tippsade om att jag kunde använd den s.k. AudioSwap istället. (Det är deras gratis musik som kan ersätta upphovsrätts skyddade filer.) Jag valde en helskön låt och skulle publicera. Men då meddelade YouTube att klippet redan hade bett om att ljudfilen skulle bytas. Det var ju det jag hade gjort ju!

Inte bara att YouTube är CP på det sättet just nu. Men det är något fel med starsidan nu också! Rubrikerna skär sig i varandra.

Ett annat problem med YouTube - fast det är mitt fel - är deras kanal förbättring. Man kunde nämnligen instalera förbättringen under sommaren. Men jag hade ställt mig skeptiskt till det, för jag inte förstått vad det var. On nu när jag vet vad det är och vill ha förbättringen, så finns den inte kvar. Man ska in på "Redigera kanal" på sin kanal, och acceptera inställningen. Man jag hade avböjt det i min skepptiska fas. Och nu finns den inte mer. Jag får lov att be YouTube om hjälp.



Bild: http://lansingnote.seesaa.net/upload/detail/image/Twin20Peaks(OST).jpg.html
YouTube Google
Bild:http://www.gardelonline.com.ar/por-que-google-compro-youtube.htm


Ursäkta mina oproffsiga källförtekning till bilderna


Kyrkans gemenskap är våldsam

Det var kyrko träff för ca två vecor sedan i min hemstad. Där samlades några av de många hjälpledare till konfirmations utbildningen för fjorton åringarna. På detta möte umgås man i en gemenskap där församlingar kan sätta sina förorts bakgrunder åt sidan. Och istället se varandra som likar. (Även om alla är vita).

Våldsamt kan det också vara i dessa möten. Liksom historien - gammal och modernare - alltid visat kyrkans våldsamhet. Så var inte hjälpledarnas möte utan våld. Utan det var som kyrkohistorien våldsamt.

Från ingenstans blev jag attakerad av en hjälpledare från min egna försammling. (Förortens bakgrunder fanns som sagt inte). Mina solglasögon hördes knäcktes i min ficka. Det blev upp till kamt, först i ett avlägset hörn. Men när kampen fortsatte till en allt våldsamare anda. Hamnade vi i mitten av en skara hjälpledare. De viste inte vad de skulle göra. "Var det på riktigt. Var det på skoj." Frågade de, med sina mobilkameror på inspelningsläge riktade mot kampen.

Kampen slutade i en utmatning hos den mer otränade parten. (Jag altså). Öm  och tung i större delen av kroppen. Andningen gjorde ont i lungan. Spyorna fanns pumpandes i halsen. Yrseln var oroväckande hos den unge mannen. Var hans hälsa verkligen så dålig? frågade han sig.


Imorgon är nästa möte för hjälpledarna. Måtte Gud vara med oss så att inte mina nya brillor går sönder!


Solglasögonen några dagar efter kampen

Bild: Min JVC



Tack för en härlig kväll alla hjälpledare! Ni är mina små döttrar ni!


Nya brillorna

Bild: Min JVC


Gudstjänst idag

Gudstjänst idag för det är söndag. Och på söndagsar så är det gudstjänst kl. 18:00 i en kristen kyrka.

Inte för att jag kan dela den kristna tron i dagsläget. Men det är ändå skönt att få påminellser om hur man kan bete sig för att ha ett enklare liv.

Iaktagelser på ateisten "TheoraticalBullShit" har gett mig tankar på att vi egentligen kan veta vad Gud har sagt. Han gör det jävligt proffsigt och så är han jävligt snygg! Kolla in killen på Youtube! Hans kanal är:


TeoreticalBullshit:
http://www.youtube.com/user/TheoreticalBullshit

Reklam TV kan suga min kuk

Reklam TV kan suga min kuk! Det får fan vara nog med alla reklamavbrott. Kan man inte få kolla sina program utan några jävla skit reklamer? Sug min kuk era jävla hjärn tvättare. Ni har inte mer moral i er än vad kvinnoförnedrande kulturer har!

Jag kommer fan inte ens kolla på Idol finalen, för jag vet var Peter Gide kommer säga "Direkt efter reklamen" innan det intressanta. Inte för att den finalen skulle vara intressant. Men det skulle vr treveligt att kolla på med vänner, utan reklam. Sug min kuk!

Fan ska man kolla på reklam TV överhuvudtaget? SVT erbjuder program av mer inteligent inslag än förnedrings TV. Kommer inte det man vill se så kan man kolla på internet SVT Play t.ex. Och har jag inte rätt i att reklam TV också publicerar sitt material på internet? Så om ni vill kolla på CP program som...vad fan har dom nu som liknar Big Brother, Paradice hotel och Wipe out. (Så jävla allmänbildande)

Youtube är fan bättre än reklam TV! Dom har massor av inteligenta och kunniga debattörer och skapare där! Och man behöver inte bli avbruten av jävla-homosex-reklam! Behöver man göra något så är det bara att pausa. Inte köpa nån jävla box till TVn eller TiVo (fan det nu är). Tryck Paus. Bajsa. Tryck play. Helt utan reklam.




Reklam TV kan fan suga min kuk!


Aktiv på YouTube!

Mycket händer på min YouTube kanal! Kolla in den!
http://www.youtube.com/user/vadsigerdu


Här gör jag en imitation av ett sjölejon:
http://www.youtube.com/watch?v=7EUCUqS8SWY




P.S.
Hur lägger man up YouTube filmer på bloggen?

RSS 2.0